Dramaqueens

Är enligt mig hur en person som går hela tiden och stör sig på en person och går och irreterar sig på småsaker, typ som vad andra skriver i sina bloggar och hetsar up sig på små saker som folk gör typ i beteende eller dyligt.
Och sen hur dem förstorar up saker.
Jag tycker är sånt är grovft löjligt, det är som att man var tillbaka i tonåren igen och ville reta gallfeber av någon bara för att man hade inget bättre för sig.
Visst kanske alla gör sånt omedvetet oxå men det är nog ganska många som gör det medvetet för att vilja klanka ner på andra för att dem inte har ett bättre självförtroende och det gör ju dem såklart för några micromilimeters sekunder starkare.

Visst nu har jag ett störande objekt som ligger och gror som ni kanske tycker jag förstorar up nu, men jag måste lätta mitt hjärta och det gör jag mer än gärna öppet. Men inte om denna saken, för enligt mig är den skrattretande så jag vet inte om jag ska ha medlidande med personen och tycka synd om den eller om jag verkligen ska få skrattskav ända ifrån magen ? Är det verkligen värt det, jag tror inte det! 
 
Dem som känner mig vet ju om att jag är ganska öppen när det gäller vissa saker. Och det är kanske saker folk går och störd sig på, men jag tycker att man inte ska behöva klanka ner på andra bara för att man gör en viss sak eller skriver, jag tror man måste kunna se människa ifrån både goda och onda sider för att förstå människan eller bara förstå hur människa funkar. 
Det finns för få folk som tar livet med en nypa salt och det är nog dem dära få Drama Queens som bordes få utrotas, visst nu finns det Drama queens i olika prototyper, men dem som är sådära vidriga nog för att klanka ner på andra och vill bara att andra ska må dåligt över en sak och sen typ inte vara så mycket bättre själv. Kiss my ass  ;-)  Om ni har lätt för att missförstå människor, ett råd, fråga dem ist vad dem menade, så kanske inte det kan bli så mycket falska Drama queens här i vårt samhälle ;P 

                         


RSS 2.0